Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elvis, deferit instantei

ro

26 Jun, 2010 03:24 1599 Marime text

ciocan_justitie.jpgUn tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.

Elvis Orazali este acuzat că a avut un conflict cu Ecrem Ismail, de 48 de ani, iar în urma altercaţiei, bărbatul de 48 de ani a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt. Ulterior, acesta a murit la spital. Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut pe 18 iunie, în jurul orei 17.00, pe strada Farului. Orazali l-ar fi lovit pe Ismail cu palma peste faţă şi cu un băţ peste picioare, „lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, s-a lovit la cap şi a rămas inconştient", spun procurorii.

Ecrem Ismail a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe 24 iunie, decesul fiind „efect direct şi subsecvent agresiunii menţionate". În aceeaşi zi, Elvis Orazali a fost reţinut de procuror. De menţionat că, înainte de această faptă, indivizul a mai fost judecat pentru tâlhărie, primind o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. Dată fiind fapta de care este acuzat în prezent, Tribunalul Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă formulată faţă de suspect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii