Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă în București Un nou născut decedat a fost găsit într-o pungă într-un hotel din sectorul 5

ro

21 Aug, 2023 12:15 812 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 20 august 2023, în jurul orei 7:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un nou născut decedat.
 
La data de 20 august 2023, în jurul orei 7:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un nou născut decedat, transmite un comunicat din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 
În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial.
 
În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.
 
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Oficial de la IPJ Suceava despre accidentul în care au murit mai mulți tineri! Mașina implicată avea volan pe partea dreaptă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii