Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Suceava despre accidentul în care au murit mai mulți tineri! Mașina implicată avea volan pe partea dreaptă

ro

21 Aug, 2023 12:00 1137 Marime text
Sursă foto: ISU Suceava
  • La data de 21 august 2023, ora 3:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Dornești, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul (prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă), circulând pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.
 
La data de 21 august 2023, ora 3:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Dornești, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul (prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă), circulând pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.
 
În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, județul Suceava.
 
Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul municipiului Vatra Dornei.
 
Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală.
 
Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din municipiul Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.
 
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul avea permis de conducere valabil.
 
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând sa se stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.
 
IPJ Suceava transmite condoleanțe familiilor îndoliate, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE: Carnagiu în județul Suceava! Trei tineri, decedați într-un cumplit accident! Alte două victime, grav rănite (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii