Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Capitalei UPDATE. Bărbaţi arestaţi preventiv pentru săvârşirea mai multor infracţiuni

ro

04 Nov, 2023 12:25 719 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost depistaţi doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor, dar şi doi martori, care au fost conduşi la audieri, în baza mandatelor de aducere, în vederea continuării cercetărilor.
 
În data de 2 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 5, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 17, 18, 19 şi 24 Poliţie, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară la adresele unor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi şantaj, transmite un comunicat din partea Poliției Capitalei.
 
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost depistaţi doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor, dar şi doi martori, care au fost conduşi la audieri, în baza mandatelor de aducere, în vederea continuării cercetărilor.
 
Totodată, din datele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor, s-ar sustrage urmăririi penale.
 
La data de 3 noiembrie 2023, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi şi bărbaţii în cauză, iar în urma administrării probatorului, faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi şantaj.
 
De asemenea, ulterior producerii evenimentului din data de 19 octombrie 2023, persoana vătămată, împreună cu alţi doi bărbaţi au reclamat faptul că persoanele bănuite de săvârşirea infracţilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, le-au adresat ameninţări în spaţiul public, sau prin intermediul altor persoane, cu scopul de a obţine bani  sub formă de taxă de protecţie sau bunuri imobiliare la preţuri mai mici decât cele reale.
 
Sub acest aspect, cercetările au fost extinse şi penru săvârşirea infracţiunii de şantaj.
 
Cercetările sunt contiuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „şantaj”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: Substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, descoperite în cadrul acțiunii Blocada (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii