Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni în sistem integrat în sectorul 2 al capitalei

ro

10 Sep, 2023 15:03 574 Marime text
În data de 10 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Poliție - Biroul de Ordine Publică, Serviciul de Poliție Canină, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București au acționat pentru asigurare a unui climat de siguranță publică, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.
În urma activităților specifice a fost pusă în mișcare o acțiune de verificare a unui local, din Sectorul 2 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diferite evenimente.
 
La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea, fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale.
În urma acestor constatări, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei. De asemenea, s-a dispus oprirea temporară a activității localului și sigilarea blocului alimentar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.
În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.
Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii