Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un lanț de aur în valoare de peste 10.000 de lei a fost furat de infractori din București

ro

18 Jul, 2023 12:20 1059 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un lanț de aur a fost sustras dintr-un magazin comercial din București.
  • Au fost puse în executare două mandate.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, la data de 18 iulie 2023, poliţiştii Secției 19 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Teleorman, într-un dosar penal de furt, prejudiciul fiind de 12.365 de lei.
 
În fapt, la data de 3 iulie 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale,  cu punct de lucru într-un complex comercial din Sectorul 5, cu privire la faptul că, la data de 29 iunie 2023, din interiorul magazinului  ar fi fost sustras un lanț din aur.
 
Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta a fost comisă de către două persoane, o femeie și un bărbat.
 
În urma efectuării perchezițiilor, a fost găsit și ridicat bunul pe care bănuiții l-ar fi sustras.
 
Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
 
Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a mai punctat sursa citată.
 
Citește și:

Întârziere de mai bine de o oră pentru un tren care circula pe ruta București Nord-Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii