Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut de Polițiștii Capitalei pentru tâlhărie calificată

ro

25 Sep, 2023 12:12 799 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 24 septembrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Furturi de Autovehicule au fost sesizați, de către Secția 2 Poliție, cu privire la faptul că, din parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, a fost sustras un autoturism, de către un bărbat.
 
La data de 24 septembrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Furturi de Autovehicule au fost sesizați, de către Secția 2 Poliție, cu privire la faptul că, din parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, a fost sustras un autoturism, de către un bărbat, transmite un comunicat din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 
La fața locului, s-a deplasat grupa operativă din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, pentru demararea cercetărilor.
 
Din probatoriul administrat, a reieșit faptul că, astăzi, 25 septembrie 2023, în jurul orei 9.30, în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 38 ani, prin întrebuințarea de violențe asupra unei femei (prin aceea că ar fi lovit-o cu mașina în momentul plecării de pe loc), a sustras din posesia acesteia un autoturism.
 
Ulterior, în apropierea unui magazin, a oprit pentru a demonta plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, pe care le-a aruncat.
 
Bărbatul și-a continuat deplasarea, pe Șoseaua București - Ploiești, sensul de mers către Ploiești, fiind reperat și imobilizat, prin folosirea armamentului, de către polițiștii din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Rutier, pe raza localității Ciolpani.
 
În cauză, polițiștii Serviciului Furturi de Autovehicule au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de către polițiști, pentru 24 de ore.
 
La data de 25 septembrie 2023, acesta va fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incident violent în trafic! O șoferiță a fost rănită. Ce s-a întâmplat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii