Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident absurd, cu 5 maşini implicate, în parcarea subterană a unui mall din Bucureşti. Două persoane au ajuns la spital

ro

02 Apr, 2022 19:11 3550 Marime text
Imagine de la locul accidentului Foto Facebook/ "Esti din sectorul 5 daca"

Cinci maşini au fost implicate într-un accident rutier produs în parcarea unui centru comercial din sectorul 6 al Capitalei, sâmbătă, 2 aprilie, a anunțat Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.



În urma impactului, două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.



"Astăzi, 2 aprilie 2022, în jurul orei 16.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea subterană a unui centru comercial din sectorul 6.



Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staționare.  


În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în  mișcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat.


Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", se arată într-o informare a Poliţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii