Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deranjați de muzica de la terasă Scandal cu turiști și agenți de pază, în stațiunea Mamaia. Trei persoane au ajuns la spital

ro

20 Jul, 2020 15:59 1737 Marime text

•    Până la acest momentul nimeni nu a depus plângere la poliție

Polițiștii din Mamaia au fost solicitați ieri după-amiază să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit la o terasă din stațiune. Din primele informații, se pare că altercația a avut la bază muzica mixată de DJ-ul localului, care i-a deranjat pe clienți. Trei persoane au ajuns la spital, dar până la acest momentul nimeni nu a depus plângere la poliție.

Iată datele oficiale puse la dispoziție de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.
Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la sitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale.
Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile.
Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii