Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu soţul în DNA Averea şi interesele contabilului-şef din Garda de Coastă (Documente)

ro

03 Feb, 2012 00:00 3870 Marime text
garda-PolitiadefrontierasediuGardadecoasta1.jpgNoul contabil şef al Gărzii de Coastă conduce, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, un Tico, fabricat în 1999 şi nu are venituri din cedarea folosinţei bunurilor

La sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei contabil şef în cadrul Gărzii de Coastă, cu personal recrutat din sursă internă. La finele testării, câştigătorul a fost desemnat subcomisarul Simona Băran, soţia lui Sorin Victor Băran, ofiţer de poliţie judiciară la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.

garda_-_contabil.jpgConform propriei declaraţii de avere, document completat pe data de 15 iunie 2011, subcomisarul Simona Băran deţine, din 2007, o parte dintr-un teren intravilan (moştenire), în suprafaţă de 150 de metri pătraţi, precum şi un apartament, din 1993, în suprafaţă de 38 de metri pătraţi. Noul contabil şef al Gărzii de Coastă conduce, cel puţin declaraţiei de avere, un Tico, fabricat în 1999 şi nu are venituri din cedarea folosinţei bunurilor, din investiţii, din pensii, din activităţi agricole ori din premii-jocuri de noroc. În ceea ce priveşte veniturile din alte surse, subcomisarul a notat în dreptul soţului suma de 541de lei, bani obţinuţi prin intermediul unei sentinţe civile. În rubrica destinată veniturilor, Simona Băran a consemnat suma de 33.070 de lei, în timp ce soţul, Sorin Victor Băran, ofiţer de poliţie judiciară la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, a primit suma de 76.660 de lei. În declaraţia de interese, subcomisarul Simona Baran a precizat doar că este membru în cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi în Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Regiunea 4 Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii