Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un șofer băut a căzut cu mașina în canalul din zona Pescărie (galerie foto + video)

ro

09 Jan, 2020 16:49 7629 Marime text
În jurul orei 16.05, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a intervenit pe bulevardul Mamaia din municipiu, la intrare în stațiune, în zona Pescărie. 

Aici, un conducător auto, în vârstă de 57 de ani, a căzut cu autovehiculul în canal.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție.

„Este vorba despre o autoaccidentare, fara victime. Conducatorul auto se afla singur in autoturism. A fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este transportat la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

„Un echipaj al Poliției Locale Constanța a intervenit pentru acordarea primului ajutor conducatorului unui autovehicul care a parasit partea carosabila și a căzut în canal în zona Pescărie.
S-au luat primele măsuri până la sosirea Poliției Rutiere care a efectuat cercetarea la fața locului și testarea cu etilotestul a conducătorului auto”, a declarat Poliția Locală Constanța.

Sursă foto: IPJ Constanța + Poliția Locală Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii