Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs în serii Poliţia Constanţa caută zeci de şefi pentru posturile comunale din judeţ

ro

08 Oct, 2012 01:00 3132 Marime text
Lună de „foc" la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa! În urmă cu puţin timp s-au scos la concurs funcţiile de conducere ale tuturor posturilor de poliţie comunale din judeţul Constanţa. Astfel, conform datelor oficiale, IPJ Constanţa va organiza concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, respectiv Postul de Poliţie Agigea, Postul de Poliţie Cumpăna şi Postul de Poliţie Valu lui Traian. Evenimentul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 22 octombrie, ora 09.00.

De asemenea, IPJ mai caută şefi de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, respectiv Postul de Poliţie Grădina, Postul de Poliţie Lumina, Postul de Poliţie Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliţie Nicolae Bălcescu şi Postul de Poliţie Târguşor.

Concursul va avea loc tot pe data de 22 octombrie, de la ora 10.00. Se mai caută agenţi de poliţie pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia, respectiv Postul de Poliţie Albeşti, Postul de Poliţie Limanu, Postul de Poliţie Pecineaga, Postul de Poliţie Tuzla şi Postul de Poliţie 23 August. Aceste concursuri vor avea loc pe data de 24 octombrie, ora 10.00. Pe data de 25 octombrie, ora 09.00, va avea loc testarea pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia, respectiv posturile de poliţie Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Cuza Vodă, Peştera, Poarta Albă şi Tortoman.

Comanda IPJ Constanţa caută agenţi de poliţie pentru ocuparea funcţiilor de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac, respectiv posturile de poliţie comunale Cogealac, Corbu, Fântânele, Histria, Mihai Viteazu şi Săcele. De asemenea, pe lista de concursuri apar funcţiile de şef de post la posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, respectiv Aliman, Mircea Vodă, Rasova, Saligny, Seimeni şi Siliştea. Zilele acestea se mai testează viitorii şefi ai posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Crucea, respectiv posturile de poliţie Crucea, Gârliciu, Ghindăreşti, Horia, Pantelimon, Saraiu, Topalu şi Vulturu. Până la finele acestei luni se vor stabili viitorii şefi ai posturilor de poliţie comunale din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa, respectiv Adamclisi, Deleni, Dobromir, Ion Corvin, Limniţa, Ostrov şi Oltina.

De testare nu scapă nici posturile de poliţie comunale din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar, respectiv Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Comana, Dumbrăveni, Independenţa, Mereni şi Topraisar. Comisarul-şef Adrian Rapotan, inspector-şef adjunct al IPJ Constanţa, susţine că până la finele lunii noiembrie se doreşte ocuparea tuturor funcţiilor de conducere din secţiile mai sus precizate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii