Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident violent în trafic! O șoferiță a fost rănită. Ce s-a întâmplat

ro

24 Sep, 2023 18:01 1286 Marime text
 
foto cu rol ilustrativ
Reținut de polițiști în urma unei agresiuni! 

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Conform informațiilor obținute, incidentul a avut loc în data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, când bărbatul în cauză a avut un conflict în trafic cu conducătoarea unui alt autoturism. Acesta ar fi blocat înaintarea mașinii și ar fi lovit-o pe conducătoarea auto, provocându-i leziuni.


Oficial de la IPJ Argeș 

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârțirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au identificat și reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, bărbatul în cauză ar fi avut un incident în trafic cu conducătoarea unui alt autoturism, în cadrul căruia i-ar fi blocat înaintarea, după care ar fi lovit pe conducătoarea auto, provocându-i leziuni.

În ziua de 21 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 septembrie, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Citește și:

ACCIDENT LIVE VIDEOAccident rutier în zona Gării din Constanța. Șofer urmărit în trafic. Au fost focuri de armă! (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii