Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente în lanț pe drumul spre mare Carambol rutier pe A2, sensul către Constanța. Două victime

ro

16 Jul, 2021 10:15 2253 Marime text
  • Accident rutier pe autostrada A2 București-Constanța, la - km. 181+500 de metri, sensul către Constanța.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la - km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate cinci autovehicule.

Din primele date, două persoane au fost rănite.

Amintim că, la km. 181, la limita dintre localitățile Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, a avut loc un eveniment în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale.
 
La km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).
 
Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau
întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii