Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

78 de percheziţii. Mai multe persoane menţinute în arest

ro

04 Sep, 2013 00:00 2751 Marime text
Mai multe persoane arestate în dosarul celor circa 80 de percheziţii domiciliare efectuate în martie de către procurorii DIICOT în mai multe judeţe din ţară, printre care şi Constanţa, rămân în arest. Decizia este una definitivă şi a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti. Amintim că, la data de 28 martie, în România, au fost efectuate 78 de percheziţii domiciliare, printre care trei în judeţul Constanţa.

În urma acţiunii, a fost ridicat un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, modificat artizanal (prin înlocuirea ţevii) în armă cu glonţ letală, şi muniţie letală confecţionată artizanal (cinci cartuşe cu glonţ de plumb de calibrul 9 mm, 27 cartuşe blank), un pistol cu aer comprimat, 52 de laptopuri, 2 routere, 10 tablete, 3 unităţi PC tip desktop, 40 de hard diskuri, 110 telefoane mobile, 259 de dispozitive de stocare a datelor (suporţi optici, stickuri carduri de memorie), 87 de carduri bancare, 16 micro-camere video şi patru aparate foto.
Luni, Curtea de Apel Bucureşti a decis menţinerea în arest a lui Cristian Mihail Cociaş, Marian Radu, Vasile Stanciu, Nicolae Iordache şi Ciprian Adrian Porumb.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii