Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Non Multa Sed Multum

ro

29 Mar, 2009 23:22 2803 Marime text

"Caci va veni o vreme cand oamenii nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul - isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, Si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme."
Ep II Tim, Pavel

V-ati intrebat vreodata de ce si daca sunt necesare Biserici la fiecare colt de strada ?
Oare vine sfirsitul Pamintului sau Sfirsitul omenirii ?
V-ati intrebat vreodata care este scopul si directia procesiunilor religioase care in ultima vreme se tin lant?
V-ati intrebat vreodata care este scopul final al fabricilor de popi (nu preoti) din Romania?
Totul se rezuma la doua cuvinte "Destabilizare si Manipulare" .A cui ?, a sistemului ?, in nici un caz, a Dv iubiti concetateni ! "Divide et Impera ", Dezbina si Stapineste !

Derbedeii politici, punctati de Tudor Ionescu liderul "Noii Drepte" , care au condus tara pina acum , inhaitati cu clica bisericii au contribuit la destabilizarea profunda a societatii Romanesti,ajunsa intr-o criza sociala ,politica si religioasa fara precedent.
O Biserica nomenclaturista,totalitara ,dictatoriala, prin ultimul regulament elaborat de sinodul satanic BOR, care, nu-si respecta canoanele , care sustine si promoveaza vechi otrepe comuniste -securiste, un prim exemplu il avem la Tomis -make teodosie,care, fara rusine,incaseaza salarii grase de la bugetul de stat,( Monitorul Oficial 522/2007)si care au incasat bani de la vechea securitate ,intre 4000 si 6000 lei vechi, lunar, pentru turnatorii abjecte,(vezi confesiunea episcop corneanu) ,nu poate fi calauza moral spirituala a unei natiuni in degringolada ,dihai a unei societati sanatoase!
Petitia  personala impreuna cu Apelul dlui Pavel Corut trimise  Ministerului Cultelor si Culturii privind "Anularea privilegiilor religioase ale cultelor" in speta ortodox ,asteapta inca raspuns!? Theodor Paleologu tace si crede ca "Golaniada" a luat sfirsit,sau ca i se vor anula privilegiile personale de portofoliu ? Te simti indreptatit Teodor Paleologu sa-ti adjudeci puterea, dar nu si curajul  de a actiona! Daca ai avea curaj Paul Goma ar fi azi in tara repus in drepturi la pupitrul Academiei Romane  asa cum se cuvine unui scriitor si adevarat dizident politic ,nu unui oportunist !Ce sa mai vorbim de frauda nationala a salariilor clerului superior al BOR ? Si poate ai continua "Golaniada"!

Poti sa-mi spui T P ce functii de stat ocupa episcopii ortodocsi pentru a fi remunerati din buget ??? Nu le este suficienta imbuibarea cind oamenii mor de foame si de boli???

Constructia fara noima a Bisericilor are un scop bine definit : manipularea mistica religioasa ,prevenirea concurentei Bisericilor particulare,  transformarea acestora in aspiratoare de bani pentru nomenclatura parazitara a BOR,de fapt episcopi .mitropoliti si patriarh ,in fond niste calugari.Asta a ajuns Tara Romaneasca batjocura calugarilor! Aceasta situatie persista si pe vremea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza care a luat masuri drastice impotriva acestei clase clericale parazitare.
Fabricile de popi (nu preoti) ,furnizeaza in virtutea "Visului American autohton"diversi popi cu diverse ocupatii ,mai putin religioase! La 160 candidati la Tirgoviste,de exemplu, 60 sunt cu burse  iar 100 platesc pesin,tot pentru sustinerea sistemului ! Unde vor lucra viitorii absolventi??
Probabil se urmareste crearea unei noi Inchizitii ,astfel incit fiecare familie sa aiba preotul personal ,pe care sa-l intretina !


Daca Papa Paul Ioan II si-a cerut scuze si iertare pentru ororile Inchizitiei ,dihoniile satanice ale BOR ,colaboratoare cu regimul comunist si vechea securitate,nu au facut nici pina astazi asemenea penitenta,ba chiar au cautat sa mistifice Adevarul,sfidind prin opulenta, lux si dispret pe adevaratul Creator al Bisericii, Poporul Roman !
Si daca aceasta intitutie ar fi reprezentat cu adevarat Poporul Roman ,s-ar fi opus Taxei Auto,instituita de un guvern iresponsabil ,care a determinat pe romani sa circule in propria tara cu numere bulgaresti !Nu va este rusine blestematilor? Lasati locurile calde din parlament si plecati in Spania la cules capsuni ca sa vedeti si voi cum au ajuns romanii sa traiasca si sa-si distruga familiile!
In schimb a fost de acord cu pasapoartele  biometrice,cum declara purtaretul de cuvint al patriarhiei popa stoica ,de ce nu si cu cipurile ,pe care cei bogati probabil nu le vor folosi vreodata ,scapind intentionat din vedere faptul ca aceste cipuri produc explozie la extractie sau pot produce implozie comandata.

Aceste elemente de control fac parte insa dintr-un plan mondial de coordonare a lumii : Imperiul Roman,Imperiul Bizantin ,Imperiul Turc, Rusia bolsevica, Nazismul, Clanul Rokefeler, Grupul Bildenberg, (vezi  Alex Jones si "End Game").
De ce ? Pentru ca, "Corb la corb nu-si scoate ochii " si Satana la Satana trage !

Aceasta institutie cumparata pe banii lui Iuda s-ar fi opus cu inversunare vinzarii pamintului romanesc catre tot felul de pitiponcari care isi fac de cap in tara noastra,platind numai 4% taxe in paradisuri fiscale,offshore, precum Cipru si Elvetia,in loc sa contribuie la bugetul acestei tari oropsite.
Ce parere aveti guvernantilor ,daca mai aveti, sau v-a orbit dementa luxului si scuipati in fata cetateanului de rind care v-a ales sa-i reprezentati interesele si nu sa va luptati pentru putere ca niste dihori.

Indonezia ,una din tarile foarte sarace nu vinde o palma de pamint unui cetatean strain pe cind noi???
Nomenclatura satanista clericala, "vlaguita" de peschesuri si coruptie ,ar fi trebuit sa  sustina problema taranimii si micilor meseriasi  pusi la zid ,post revolutionar,prin abominabilul FPS ,tinind cont ca aceasta tara este o tara "eminamente agricola ", David Turnock-Business & Economics 1986, cu anul de gratie 1938.

Intr-o tara in care conversia nonintelectuala este acuta ,in care identitatea se caligrafiaza cu rrom -nia ,in care "Pintea Viteazul", "Dacii", " Eminescu, Emil Cioran, Mircea Eliade,sunt inlocuiti cu "Regina",nu este de mirare ca Profesorul Petre Tutea avea dreptate !
Si totusi, Dumnezeu, Vegheaza ! Pina cind?

Voi preotii sunteti "Lumina Lumii si Sarea Pamintului ",dar nu e suficient sa aveti o definitie sau BMW-uri la scara ,sa incurajati tradarea si lasitatea,sa mistificati adevarul si sa manipulati Poporul ,este nevoie de mult mai mult si Voi stiti !
De aceea Sindicatul Solidaritatea va asteapta pentru Reforma si Adevar !

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !
                                                                                              
Preot Gabriel Mascas
Fost Dizident in "Miscarea Goma 77"
28 martie 2009
Presedintele Sindicatului Clerului "Solidaritatea"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laurentiu dinu 02 Apr, 2009 15:22 felicitari parinte ca inca iti mai pasa de ce se intampla in tara!!! comparativ cu cititorii care posteaza aruncand cu pietre...macar presa sa ne informeze asupra atator anomalii din tara...absenta face inima sa creasca, asteptam alte articole, si suntem mandri de romani plecati in afara tarii precum parintele Mascas.
  • bica 77 30 Mar, 2009 07:22 fratilor, el vrea sa-si faca biserica particulara sa vanda lumanari si tamaie la supra pret cum facea cand era preot in cernavoda d-asta o tot da" cu biserica apartine poporului" .ia intrebati-l cum o ducea ca preot inainte de anul 2000? cand a fost scos afara din biserica de oamenii pe care ii pastorea si supus consistoriului de care a fugit ca dracu" de tamaie tocmai in canada taramul tuturor posibilitatilor,acolo muncea de toate dar nu ia convenit, tot mai bine e in romania si daca se poate sa revina in biserica ca popa unde efort mare nu depunea si ii veneau banii pe tava cat ai zice :mascas:, daca nu l-asi cunoaste asi zice ca e un sarman cu duhul dar nu e fratilor, e mai diabolic decat dracul si dracul se cruceste citindu-i ineptiile .sa-i fie rusine ca de pe urma ierahului a mancat o paine si destul de alba va spun eu,si-a facut avere si si-a cheltuit-o in desfatari prin tari straine, acum vrea sa o stranga la loc,si datorita ierarhului a fost preot ca doar nu s-a nascut asa.
  • un ticnit 29 Mar, 2009 20:55 bai tataie....ai luat-o razna rau de tot vezi ca faci mari confuzii aiuritoare bre mai ia o dusca de aghiasma,inghite un bob de tamaie si baga niste metanii pe perna..fac bine la sanatatea mintala