Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Active Watch „Voronin de Constanta cenzureaza presa"

ro

23 Apr, 2009 02:00 3068 Marime text
active watch voronin de constanta cenzureaza presa 253601
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 23 Apr, 2009 15:58 mai lasati victimizarea am gasit azi ziarul ziua cu tot cu suplimnet la un chiosc de a lui mazare la TIC-TAC in Tomis Nord. Nu incercati sa induceti oamenii in eroare si sa atrageti publicitate prin faptul ca sunteti constrinsi ca nu este adevarat. Lumea isi va da seama ca incercati o mascarada facuta de disperare si pt a pata imagina unor politicieni care va incomodeaza.
  • libertate 23 Apr, 2009 08:12 usor usor neocomunistii cuceresc romania. vor urma alte forme de cenzura, apoi munca la canal si confiscarea proprietatilor. ne intoarcem de unde am plecat, numai ca astia vor fi mult, mult mai rai.
  • emil 23 Apr, 2009 06:28 AS VREA SA STIU CUM E POSIBIL CA UN OM CA Nicu Constantinescu SA PUNA SEF LA FINANTELE DIN EFORIE O SECRETARA. NOI CONTRIBUABILI DIN EFORIE SUNTEM SOCATI. AM INTELES TOTUSI CA MARII VINOVATI AR FI BRAILOIU, HUTUCA SI MISA PT. A SE RAZBUNA PE SEFA TREZORERIEI DIN EFORIE CARE LA SUSTINUT ANUL TRECUT IN CAMPANIA PT. ALEGERILE LOCALE PE GIGI CHIRU. d-le CONSTANTINESCU va rugam NU TOLERATI asa ceva, pierdeti voturi, oamenii inteleg mai mult decat credeti. UN SFAT: scapati de cameleonul de Hutuca, nu aveti nici un avantaj, din contra toate deciziile lui din ultima perioada nemultumesc salariatii din DGFP Constanta, efectul: PIERDETI VOTURI. NU NE MAI DEZAMAGITI D-LE CONSTANTINESCU.