Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă școli și licee din județul Constanța trec în scenariul 3 Coronavirus! Lista completă

ro

12 Oct, 2020 18:02 4526 Marime text
  • Potrivit datelor transmise de Prefectura Constanța, sunt opt elevi și cinci cadre didactice confirmate cu noul Coronavirus.

Astăzi, 12 octombrie 2020, Prefectura Constanța a anunțat că nouă unități școlare din județ trec din scenariul 2 în scenariul 3 Coronavirus, ca urmare a unor noi cazuri de infectare, iar Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu va trece în scenariul 2, din scenariul 1, ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată peste indicele de 1 / 1.000 locuitori.

Totodată, Școala nr. 37 Constanța a revenit, de azi, în scenariul 2 Coronavirus, din scenariul 3, la finzaliarea cu succes a perioadei impuse prin la modificarea scenariului.

Iată comunicatul complet trasmis de Institutia Prefectului - Județul Constanța, ce conține întreaga listă a școlilor și liceelor ce își modifică scenariul:

Astăzi, 12 octombrie a.c., prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 38 a CJSU Constanța.Aceasta prevede evaluarea situației epidemiologice din localitatea Limanu și modificarea scenariilor de funcționare în 12 unități de învățământ din județul Constanța.

În aceeași ședință a CJSU, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, în cazul a 9 unități de învățământ, după cum urmează:
 
  • Școala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanța (până pe 21 octombrie a.c., pentru a clasă a IV-a și o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat)
  • Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța (până pe 23 octombrie a.c., pentru o grupă a unei clase a XII-a, un elev confirmat)
  • Școala Gimnazială Spectrum Constanța (până pe 21 octombrie a.c., o clasă a V-a, un elev confirmat)
  • Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie (până pe 23 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a, o clasă a X-a, o clasă a XI-a, o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat)
  • Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța (până pe 26 octombrie a.c., trei elevi confirmați)
  • Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a și o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat)
  • Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă (până pe 26 octombrie a.c., pentru două clase pregătitoare, un cadru didactic confirmat)
  • Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 26 octombrie a.c., pentru clasele I-IV, un cadru didactic confirmat)
  • Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat).
  • Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla va trece din scenariul 1, în scenariul 3, până pe data de 26 octombrie, pentru două clase a VIII-a, ca urmare a infectării a doi elevi.

Totodată, Școala Gimnazială nr. 37 Constanța va trece, începând de astăzi, 12 octombrie a.c., din scenariul 3, în scenariul 2, în urma finalizării perioadei în care a fost aprobat scenariul 3 prin hotărâre de CJSU.

De asemenea, Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu va trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată peste indicele de 1 / 1.000 locuitori.

Foto cu rol ilustrativ. Sursa: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 14 Oct, 2020 07:02 Poate ne explicați și nouă, de ce copiii se duc încă la școala in Poarta Alba azi 14/10. Și poate reușiți sa aflați câte cazuri sunt in realitate. Pt ca ,, Mulțimea,, se manipulează prin dezinformare și dictatura.