Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Tulcea, anchetă epidemiologică la una din primăriile din judeţ după ce o angajată a fost depistată pozitiv COVID-19

ro

16 Apr, 2020 20:13 1565 Marime text

În cursul zilei de ieri, 15 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a declanşat o anchetă epidemiologică la una din primăriile din judeţul Tulcea după ce o angajată a fost depistată pozitiv COVID-19.

În urma stabilirii primilor contacţi din cadrul instituţiei au rezultat alte patru cazuri pozitive. De asemenea, au mai fost testaţi în zilele de 15 şi 16 aprilie 2020, alţi 8 angajaţi ai primăriei, toate cele opt rezultate fiind negative.

Potrivit Prefecturii Tulcea, în cursul zilei de ieri, 15 aprilie 2020 s-a efectuat o dezinfecţie a clădirii fiind întreruptă temporar activitatea. De astăzi, 16 aprilie 2020 însă, activitatea primăriei respective se desfăşoară cu un număr redus de personal, fără ca activitatea cu publicul să fie întreruptă.

„Facem apel pe această cale către toți primarii din județ să limiteze pe cât posibil accesul persoanelor în incinta instituției fără materiale de protecție (măști și mănuși), precum și să asigure, la intrare, dispensere cu substanțe dezinfectante atât pentru angajații proprii, cât și pentru petenți, în concordanță cu prevederile legale subsecvente Decretului Președintelui României privind instituirea Stării de urgență”, precizează Prefectura Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii