Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:15 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită cu multă voie bună la Cumpăna (galerie foto)

ro

02 Jun, 2018 00:00 667 Marime text

 
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii şi a promova bunăstarea micuţilor din toată lumea.
 
Pentru că ziua de 1 iunie este zi liberă, copiii din Cumpăna au sărbătorit pe 31 mai, alături de cadrele didactice şi membrii administraţiei publice locale, Ziua Internaţională a Copilului. Începând cu ora 9.00, pe platoul de lângă Sala de Sport „Elena Frîncu“, prichindeii din cadrul Grădiniţelor „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ din Cumpăna au desfăşurat mai multe activităţi, specifice vârstei. Micuţii au cântat, au dansat şi s-au jucat. Copiii au avut parte şi de o surpriză dulce. Viceprimarul Florin Neagu, alături de membri ai administraţiei publice locale şi de consilieri locali, le-a oferit mingi şi îngheţată.
 
Ulterior, începând cu ora 11.00, la sala de sport din localitate au ajuns şi cei 1.330 de elevi ai Liceului „Nicolae Dumitrescu“, ei luând parte la zeci de activităţi sportive. Nu în ultimul rând, copiii au dansat, au cântat şi au fost serviţi cu dulciuri. Şi ei au primit vizita viceprimarului Florin Neagu şi a consilierilor locali, care le-au oferit daruri.
 
„Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Prin idealurile şi inteligenţa lor, copiii de astăzi reprezintă şansa unei lumi mai bune, întărind speranţa într-un viitor mai bun. Să sărbătorim alături de copii, nepoţi şi să ne lăsăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple. Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină şi armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulţi ani! La mulţi ani de 1 Iunie!“, a fost mesajul transmis de primar ec. Mariana Gâju tuturor copiilor prezenţi la activitate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii