Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu din Constanța nu prezintă interes pentru constructori. Prima licitație a fost anulată

ro

11 Apr, 2020 00:00 2934 Marime text

Pe 17 februarie a.c. a avut loc semnarea contractului de finanțare a proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“. Contractul a fost semnat de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională SUD-EST, Luminița Mihailov.

Este vorba de o finanțare nerambursabilă de peste 91 de milioane lei, din care contribuția municipalității este de aproximativ 1,8 milioane lei și care presupune modernizarea completă a tronsonului bd. 1 Decembrie, din fața Gării până la Casa de Cultură – bd. Alexandru Lăpușneanu (vizează și o parte din bd. Aurel Vlaicu), până la intrarea în stațiunea Mamaia.
Primarul Decebal Făgădău a spus că este vorba cel mai mare proiect de infrastructura după Revoluție pentru municipiul Constanța. Imediat a fost lansată și licitația însă această a fost anulată, potrivit SICAP. Motivul: la data limită de depunere a ofertei nu au existat ofertanți.
Totodată o altă licitație anulată de municipalitatea din aceleași motive este și cea privind serviciul de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale din Constanța.
 
Citește și:

Detalii din proiect. Astăzi are loc semnarea proiectului de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (documente)

Se semnează proiectul de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii