Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii din proiect Astăzi are loc semnarea proiectului de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (documente)

ro

17 Feb, 2020 13:26 3079 Marime text

În aceste momente, are loc semnarea contractului de finanțare a proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“. Contractul este semnat de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională SUD-EST, Luminița Mihailov.

Este vorba de o finanțare nerambursabilă de peste 91 de milioane lei, din care contribuția municipalității este de aproximativ 1,8 milioane lei și care presupune modernizarea completă a tronsonului bd. 1 Decembrie, din fața Gării până la Casa de Cultură – bd. Alexandru Lăpușneanu (vizează și o parte din bd. Aurel Vlaicu), până la intrarea în stațiunea Mamaia.

Primarul Decebal Făgădău a spus înainte de semnarea contractului că este cel mai mare proiect de infrastructura după Revoluție pentru municipiul Constanța.

Luminița Mihailov a spus la rândul său că este un proiect important pentru comunitatea din Constanța.

Partener în proiect va fi City Bus.

„De la gară și până la intrarea în stațiunea Mamaia vom avea un oraș prietenos pentru persoanele cu dizabilități, verde, toată zona își va schimba radical înfățișarea", susține primarul Decebal Făgădău.

Pe data de 23 martie 2020 se deschid ofertele și începe evaluarea acestora. După finalizarea licitației, lucrările au termen de execuție 18 luni.

Citește și: Se semnează proiectul de reabilitare și modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii