Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, demersuri pentru trecerea Portului Tomis în domeniul public al municipiului

ro

25 May, 2021 00:00 1795 Marime text
 
  • Primăria Constanța face demersuri pentru trecerea în domeniul public al municipiului Constanța al obiectivului Portul Tomis
  • Este necesară această procedură pentru demararea proiectului de reabilitare a zonei Peninsulară
 
Consiliul Local Constanța se întrunește în ședință ordinară pe 28 mai. Pe ordinea de zi a ședinței se află și proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii imobilului ”Port Tomis” din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în domeniul public al municipiului Constanța.
 
Astfel, se solicit trecerea Portului Tomis din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului. Motivul este demararea lucrărilor de reabilitare a acestuia. Portul Tomis face parte din domeniul public al Statului și administrarea Ministerului Transporturilor și In frastructurii fiind inclus în HG nr 1705 din 2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al Statului. Imobilul este înscris în cartea funciară Constanța nr. 2213252.
 
Conform planului primăriei, se are în vedere reabilitarea zonei Peninsulare a municipiului Constanța, a obiectivelor istorice, dar și a celor turistice aflate în această zonă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii