Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Agoniseala lui Osman Fedbi, lider UDTR şi director de ziar (documente)

ro

28 Jul, 2014 00:00 1966 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013. Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate, conform legii, declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor judeţeni, aferente anului fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.
Aşa cum reiese din declaraţia sa de avere, consilierul judeţean Osman Fedbi, preşedintele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), deţine o casă de locuit în Constanţa, în suprafaţă de 150 mp, dobândită în 2004. De asemenea, el este proprietarul unui autoturism fabricat în 2007, marca Fiat Punto. Nu deţine terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Preşedintele UDTR nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe. Osman Fedbi are, în schimb, datorii, şi anume un „credit casă“ contractat la Bancpost în 2004, în valoare de 22.000 de dolari, scadent în 2020.

Veniturile şi interesele unui director de ziar

La capitolul „Venituri“, Fedbi menţionează indemnizaţia de consilier judeţean, în valoare de 8.670 de lei, precum şi salariul de la UDTR, de 46.785 de lei, încasat în calitate de director al ziarului „Hakses“ (n.r. revista UDTR). Tot aici regăsim şi venitul anual al soţiei sale, în calitate de redactor al aceleiaşi publicaţii, în valoare de 18.785 de lei, dar şi pe cel realizat ca profesor al Şcolii Generale nr. 10 din Constanţa, şi anume 12.600 de lei. Fiul celor doi a realizat, de asemenea, venituri: 18.866 de lei în calitate de tehnician la Radio T şi 15.000 de lei ca grafician la Gameloft Bucureşti.
Conform declaraţiei de interese, Osman Fedbi este preşedintele Uniunii Democrate Turce din România şi vicepreşedinte al Asociaţiei Culturale „M. K. Ataturk“ Constanţa. Nu în ultimul rând, Fedbi este membru al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii