Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe terenuri, un apartament şi venituri din arendă Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Ioana Elena (documente)

ro

16 Jul, 2015 00:00 1041 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere pe anul 2014 a consilierului judeţean social-democrat Ioana Elena (aleasă pe listele USL). Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul CJC, consilierul PSD Ioana Elena deţine şase terenuri, dintre care trei intravilane. Acestea au fost dobândite fie prin cumpărare, fie în urma unui schimb. Unul, de 905 mp, este concesionat. Trei dintre ele sunt situate în „Zona Sere - Constanţa“, iar celelalte două au fost dobândite chiar în 2014, prin moştenire, şi sunt situate în judeţul Tulcea.

La capitolul „clădiri“, în declaraţia social-democratei figurează un apartament de 74,72 mp cumpărat în Constanţa, căruia i se adaugă un spaţiu comercial în suprafaţă de 222,70 mp, dobândit în 2001, prin cumpărare. Consilierul judeţean nu deţine bunuri mobile şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Venituri din chirii

Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Ioana Elena mai are doar unul dintre cele două depozite bancare deschise la CEC Bank. Astfel, în contul deschis în 2011, declară că are 100.000 de lei, cel de 95.000 de lei fiind, se pare, lichidat. Nu are plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dar nici datorii.

Consilierul judeţean PSD figurează cu un venit din salarii de 7.200 de lei. Tot aici este menţionat şi un venit brut de 19.025 de lei, realizat de Ioana Elena din chirii. Ea a încasat, în calitate de consilier judeţean, o indemnizaţie de 8.992 de lei. Nu în ultimul rând, din declaraţia de avere reies şi dobânzi bancare în valoare de 5.304 lei şi venituri din arendă de 1.619 lei, ultima categorie fiind un „new entry”.
Din declaraţia de interese, aflăm că Ioana Elena este administrator asociat la SC Cincizeci Plus SRL şi membru în Biroul Permanent al PSD. Ambele documente au fost completate pe 28 mai 2015.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii