Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niculae Dragomir, despre demararea lucrărilor de asfaltare

ro

16 Jan, 2013 22:38 1886 Marime text
Ostrov_-_Dragomir_Nicolae.jpgNiculae Dragomir, primarul comunei Ostrov, va iniţia în perioada următoare o licitaţie publică pentru asfaltarea a opt kilometri de drum. Valoarea estimată a lucrării este de 10.139.830 lei, banii urmând să fie alocaţi prin Hotărârea de Guvern numărul 577.

Străzile care vor intra anul acesta în lucrări de asfaltare se întind pe o suprafaţă de opt kilometri. Potrivit primarului, vor intra în reabilitare tronsoane cu asfalt deteriorat, drumuri pietruite şi străzile afectate de lucrările aferente montării reţelei de canalizare.

În ce stadiu se află proiectul privind sala de sport

Cea mai mare dorinţă a primarului o reprezintă realizarea unei săli de sport la Ostrov. Niculae Dragomir a precizat că proiectul privind amenajarea unei săli de sport la fost depus la Compania Naţională de Investiţii în urmă cu patru ani, fără a primi în tot acest timp acceptul pentru construire. „Proiectul l-am depus la Compania Naţională de Investiţii, s-a realizat studiul geologic, terenul este intabulat, nu a mai rămas decât să ni se aprobe finanţarea şi, implicit, să ni se dea acordul pentru începerea construcţiei", a explicat şeful autorităţii locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii