Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:18 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei unei aplicaţii operate de Serviciul autorizare agenţi economici

ro

18 Feb, 2017 00:00 617 Marime text
Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei serviciului aplicaţie informatică pentru gestionarea documentelor operate de Serviciul autorizare agenţi economici din cadrul Direcţiei administrarea domeniului public şi privat.
 

Aplicaţia va permite înregistrarea datelor de identificare ale agenţilor economici într-un nomenclator specific, precum şi a autorizaţiilor emise fiecăruia, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 371 din 28.12.2017.
Acest document se eliberează agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comercializare a produselor şi serviciilor, cu caracter permanent sau sezonier, în pieţe, pasaje publice, târguri sau alte zone publice. Zonele publice autorizate comerţului cu servicii şi produse sunt stabilite de autoritatea administraţiei publice locale.
 
Autorizaţia se eliberează anual agenţilor economici care fac o solicitare în acest sens pentru fiecare punct de lucru. Operatorii economici autorizaţi pot fi persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale şi societăţi comerciale. Utilizatorul va consulta lista de solicitări pentru acest tip de autorizaţii din aplicaţia de registratură şi managementul documentelor. Pe baza datelor de identificare obligatorii pe care operatorul economic este obligat să le completeze în cererea pentru autorizaţie, aplicaţia va permite înregistrarea agentului economic în Nomenclatorul de agenţi economici sau va oferi posibilitatea actualizării informaţiilor aferente unei poziţii existente de nomenclator. În ambele situaţii, utilizatorul aplicaţiei poate completa sau modifica datele din cererea de autorizare.
 
Consultarea este destinată tuturor operatorilor economici care au posibilitatea de a transmite oferta de preţ, în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunţ şi în caietul de sarcini. Transmiterea propunerilor se va face până la data de 24.02.2017, iar data-limită a consultării este 1.03.2017.

Ti-a placut articolul?

Comentarii