Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În scurt timp, municipiul Constanţa va avea doi viceprimari… harnici

ro

01 Sep, 2015 00:00 3471 Marime text
Ieri, la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa, Decebal Făgădău le-a spus jurnaliştilor că, în cele patru luni care au mai rămas din acest an, este preocupat doar de administraţie, politica fiind lăsată în plan secundar. Abia anul viitor el va decide şi va anunţa dacă va candida pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa. În contextul prezentat, el pare să se fi hotărât să înainteze aleşilor o propunere pentru cealaltă funcţie de viceprimar neocupată, după ce a fost promovat primar interimar.

Până atunci, se poate spune că lucrează singur, atribuţiile şi implicarea viceprimarului Gabriel Stan fiind palide. Întrebat dacă este necesar un al doilea viceprimar şi cât de mult îl ajută vicele Gabi Stan, Făgădău a preferat să nu răspundă la cea de-a doua întrebare, dar a precizat, în schimb: „Avem atât de multe lucruri de făcut în oraş, încât avem nevoie de doi viceprimari harnici.“
Pentru că jurnaliştii au insistat să primească un răspuns cu privire la aportul viceprimarului Stan la activitatea municipalităţii, Decebal Făgădău a afirmat: „În măsura competenţelor pe care le are şi a celor ce i-au fost delegate, mă ajută.“

În orice caz, Făgădău ia în calcul să înainteze Consiliului Local, cât mai repede, o propunere privind alegerea în funcţia de viceprimar a unui consilier local. Şi cum reprezentanţii PNL, deşi au fost invitaţi să vină cu o propunere, au refuzat funcţia, este limpede că viitorul vice va fi tot social-democrat. Dacă unii îl dau drept „câştigător“ pe Valentin Pârvulescu, având în vedere experienţa sa în administraţia publică locală, alţii îl propun pe mai tânărul său coleg de partid, Costin Răsăuţeanu, mai ales că primarul interimar se declară alături de juniorii dornici de afirmare şi de muncă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 01 Sep, 2015 08:21 Daca tot rezulta ca Stan e incompetent, de ce mai ramane pe functie??? Au interese comune el si primarul???