Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ocazia sărbătorilor Bătrânii şi familiile defavorizate din Cumpăna, sprijiniţi de Primăria şi Consiliul Local

ro

18 Dec, 2017 00:00 1441 Marime text
100 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse şi 80 de persoane cu dizabilităţi cu gradul grav de handicap vor primi, azi, pachete cu alimente, din partea Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, reprezentate legal prin primarul ec. Mariana Gâju. Astfel, bătrânii aflaţi în nevoie şi persoanele cu dizabilităţi vor avea ce pune pe masă de sărbători.
 
Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, au demarat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie“, prin intermediul căreia s-a realizat o colectă de alimente pentru 15 familii defavorizate din comună. Colectarea alimentelor s-a realizat în incinta Bisericii „Sfânta Parascheva“ din localitate, la acţiune contribuind şi instituţiile de învăţământ, cu sprijinul cadrelor didactice, al elevilor şi al părinţilor. Pachetele pregătite vor fi donate astăzi unui număr de 15 familii nevoiaşe identificate de funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.
 
La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada Crăciunului, astfel încât acestea să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere de sărbători din pricina lipsurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii