Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:25 06 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii, sărbătoriţi la Cumpăna Primăria şi Consiliul Local au pregătit zeci de surprize şi daruri

ro

31 May, 2017 00:00 2008 Marime text
1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor.
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna vor organiza, de Ziua Internaţionala a Copilului, activităţi distractive care vor avea în prim plan micuţii comunei. Sărbătoarea dedicată copiilor va începe la ora 8.00, când elevii de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ vor participa la următoarele activităţi: „Street dance - copilărie în ritm de dans“, cu Laura Bogrodea, „Desene pe asfalt“, dar şi „Jocurile copilăriei“. Toate acestea vor dura până la ora 10.30.
Începând cu ora 9.00, în Campusul Şcolar, elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ vor participa la „Jocurile copilăriei“, dar şi la Cupa de 1 Iunie (fotbal, handbal, role).
 
Autorităţile locale nu i-au uitat nici pe cei mai mici locuitori ai comunei Cumpăna. Astfel, de la ora 9.30, lângă sala de Sport „Elena Frâncu“, unde 196 de preşcolari de la Grădinţa „Sfânta Maria“ şi 210 preşcolari de la Grădiniţa Florilor vor desenat pe asfalt, vor juca jocurile copilăriei de demult: Elasticul, Coarda, Şotronul, Ţară, ţară vrem ostaşi!
 
„În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbatori cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecarui om - copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.
1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului este ziua în care revenim cu toţii Ia momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copii trebuie să fie unul prioritar şi că toti copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi“, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.

Ti-a placut articolul?

Comentarii