Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:59 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii județeni trebuie să aprobe comisia care va desemna managerul Centrului Cultural Constanța „Teodor T. Burada" (documente)

ro

21 Aug, 2020 00:00 1744 Marime text
  • În ședința Consiliului Județean din această lună se va aproba  caietul de obiective și Comisia pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada"
  • Președintele comisiei este Erwin Șimșensohn— manager Teatrul de Stat Constanța
  • Membrii comisiei sunt Doina Păuleanu  — manager Muzeul de Artă Constanța și  Carmen Magdalena Stoica — șef Serviciul de Analiză Strategică și Creșterea Competitivității din CJ
  • Pe 7 iulie a.c. a fost numit un director interimar pentru conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”, în persoana lui Șerban Cezar Gheorghiu

Consiliul Județean Constanța se întrunește în sistem de videoconferință, în ședință pe 27 august de la ora 13.00
Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de hotărâre, printre care și proiectele privind aprobarea caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada"  și aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada".
Potrivit proiectului propus aleșilor județeni, președintele comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T Burada" este Erwin Șimșensohn— manager Teatrul de Stat Constanța. Membrii comisiei sunt Doina Păuleanu  — manager Muzeul de Artă Constanța și  Carmen Magdalena Stoica — șef Serviciul de Analiză Strategică și Creșterea Competitivității (Intelligence Competitive), Consiliul Județean Constanța. Secretariatul este asigurat de Liliana Dumitru — inspector superior, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.
Membru supleant este Alina Ciorbagiu Alina — inspector superior, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța, Gianina Petrescu  — Inspector, Serviciul Resurse Umane, Salarizare, Direcția Generală Economico- Financiară, Consiliul Județean Constanța și Gabriela Mușat  — Inspector Superior, Serviciul Resurse Umane, Salarizare, Direcția Generală Economico - Financiară, Consiliul Județean Constanța, vezi secțiunea “documente”.
Vă reamintim, printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu a numit pe 7 iulie a.c., un director interimar pentru o perioadă de 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”.
Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene”.  
 
Citește și:

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor Burada

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii