Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)

ro

07 Jul, 2020 00:00 3912 Marime text

  • Horia Țuțuianu a numit un director interimar pentru o perioadă de 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”

  • Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene”

  • În mandatul de 6 zile ca manager al Centrului al Nicoletei Bercaru (PSD), Gheorghiu preluase atribuțiile de director artistic al Centrului

  • Bercaru a fost eliberată din funcția de director general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” pe 30 iunie a.c.


Pritr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu a numit un director interimar pentru o perioadă de 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”.
Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene”.  Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Gheorghiu a ocupat poziția de instrumentist violă în cadrul Filarmonicii de Stat „Marea Neagră” Constanța, perioadă în care a efectuat turnee internaționale. Concomitent cu perioada de debut, a exercitat funcția de profesor de violă-vioară în cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța.
Cv-ul noului director interimar poate fi consultat în secțiunea “documente”.
În mandatul de 6 zile ca manager al Centrului al Nicoletei Bercaru (PSD), Gheorghiu preluase atribuțiile de director artistic al Centrului.
Nicoleta Bercaru a fost eliberată din funcția de director general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” pe 30 iunie a.c.
Consilierii județeni PNL, PMP și ALDE au decis că numirea acesteia a fost eminamente politică la presiunea președintelui CJ, Horia Țuțuianu.
În ședința extraordinară de Consiliu Județean de ieri, în urma unui amendament al PNL, aleșii județeni au amânat din nou aprobarea documentației legată de organizarea concursului pentru funcția de director al instituției de cultură.
 
 

Citește și:

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor Burada



Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii