Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:03 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățenii întreabă, primarul răspunde! O nouă serie de întrebări pentru primarul din Cumpăna, Mariana Gâju

ro

28 Jul, 2020 00:00 1103 Marime text
 
  • · Întrebări și răspunsuri video, organizat de Primăria Cumpăna
  • · Mariana Gâju invită cetățenii să îi adreseze propuneri sau întrebări
  • · Pe 31 iulie va răspunde la toate postările printr-un video

Întrebări, sugestii, propuneri, sesizări! Primarul localității constănțene Cumpăna, Mariana Gâju, invită locuitorii la o nouă serie de întrebări și răspunsuri pentru binele comunității.
De altfel, nu este o nouătate pentru locuitori, la ultima sesiune de întrebări, răspunsurile fiind defalcate în două videouri, fiind foarte multe. Răspunsul pozitiv și care a dus la identificarea problemelor cu care se confruntă locuitorii din Cumpăna, au determinat-o pe Mariana Gâju să organizeze o serie nouă de întrebări, propuneri, sugestii și sesizări.
“Locuitorii Cumpenei reprezintă motorul comunității noastre, iar eu, în calitate de primar, mă aflu în slujba tuturor celor peste 18.000 de suflete ale comunei care îmi este casă și în care m-am născut.” Primar Mariana Gâju
Ai o întrebare legată de comunitatea în care locuiești?
Adresează întrebarea ta sub formă de comentariu la postarea de pe pagina de Facebook Cumpăna News și vei primi răspuns rapid și concret de la primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, într-un material video ce va fi postat vineri, 31 iulie 2020.
„Implică-te! Demonstrează că îți pasă de comuna ta!”, este menționat în postare

Ti-a placut articolul?

Comentarii