Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CA-ul RAEDPP Constanţa, selectat conform Ordonanţei 109

ro

30 Sep, 2013 00:00 1498 Marime text
Consilierii locali constănţeni vor dezbate, în şedinţa de mâine, un proiect de hotărâre referitor la împuternicirea primarului municipiului Constanţa pentru realizarea procedurii prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, în vederea selecţiei candidaţilor pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa.
Potrivit proiectului, Regia Autonomă este administrată de un consiliu de administraţie format din 5-7 persoane. Consiliul de administraţie este format din: un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, un reprezentant al autorităţii tutelare, 3-5 persoane cu experienţă în administrarea unei regii autonome.
„Desemnarea membrilor consiliului de administraţie va fi făcută în baza unei selecţii prealabile efectuate de o comisie organizată la nivelul autorităţii tutelare, asistată de un expert independent, persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane, ale cărui servicii sunt contractate în condiţiile legii”, se menţionează în proiectul de hotărâre.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii