Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alimente de bază și produse de igienă din partea Primăriei Cumpăna, pentru persoanele de peste 65 de ani, fără susținători (galerie foto)

ro

02 Apr, 2020 00:00 3489 Marime text

32 de persoane în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor au primit alimente de bază și produse de igienă din partea Primăriei și a Consiliului Local Cumpăna.


Conform hotărârii nr. 4 din 25.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Cumpăna, pe toată perioada stării de urgență decretată se aprobă măsurile pentru sprijinirea persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor (fără venituri sau cu venituri foarte mici), în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.


Astfel, se asigură o linie telefonică disponibilă 0241.739.003; 0241.730.788; secretariat Primăria comunei Cumpăna - 0241.739.845, dispecerat Poliția Locală Cumpăna - 0728.129.716. Informațiile pot fi comunicate și prin e-mail - primaria_cumpana@yahoo.com, prin orice alte mijloace de comunicare. Identificarea acestor persoane, distribuirea hranei și a medicamentelor, actualizarea și raportarea săptămânală la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se vor face de persoanele împuternicite de către primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.


„Persoanele identificate vor beneficia de un pachet de alimente de bază și de un pachet de produse de igienă conform Anexei nr. 1 și Anexei nr. 2 , produse ce vor acoperi necesarul persoanelor pentru 30 de zile“, a punctat primarul Mariana Gâju. Sprijinul pentru asigurarea hranei, a medicamentelor și a materialelor de igienă de strictă necesitate se va acorda în limita resurselor (logistice) disponibile, cu respectarea recomandărilor/ măsurilor pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu virusul COVID-19, în contextul instituirii stării de urgență, instituția organizându-și activitatea, astfel încât să fie evitat, pe cat posibil, contactul direct între persoane.


Citește și:

Primăria Cumpăna solicită ARR rezilierea contractului de transport călători al Trans Tur SRL pe ruta Cumpăna - Constanța și retur (video)

Mesaje de interes public Primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju – „Să ne unim eforurile și să dăm dovadă de unitate“ (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii