Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia locală construieşte o nouă grădiniţă în Cernavodă (documente)

ro

11 Mar, 2016 00:00 5402 Marime text
Primăria Cernavodă organizează o selecţie de oferte prin care va achiziţiona direct produse pentru proiectul „Construire Grădiniţă cu program prelungit nr. 7 - la Balon“, conform anunţului nr. 7782/09.03.2016, publicat pe licitatiapublica.ro.

Societăţile interesate vor depune ofertele de participare până pe data de 18 martie 2016, la ora 10.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi, patru ore mai târziu. Valoarea estimată a achiziţiei este de 471.530 de lei fără TVA. Fondurile sunt asigurate de la bugetul local al oraşului, dar şi de la bugetul de stat, prin contractul de finanţare nr. 9538/ 15.05.2015, semnat între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi oraşul Cernavodă. Durata de execuţie a lucrării este de patru luni şi nu trebuie să depăşească data de 31 iulie 2016.
 
Grădiniţa numărul 7 „La Balon“ este amplasată în zona Lotizare Nord din Cernavodă şi a fost proiectată de SC Anghel Saligny Proiect SRL. Noua construcţie destinată pentru cei mici va avea o capacitate de 80 de locuri şi va trebui să deservească cartierul de locuinţe din nordul oraşului Cernavodă, unde există 180 de locuinţe. Fiecare copil care va învăţa în această grădiniţă va avea la dispoziţie 20 de metri pătraţi, viitoarea clădire urmând a fi construită pe un teren de 2.600 de metri pătraţi.
 
Construcţia este prevăzută cu subsol, parter şi un etaj. Cele patru grupe de copii vor fi dispuse câte două pe fiecare nivel. La parter, vor exista o bucătărie, un vestiar şi un depozit de materiale. La etaj, va fi depozitat materialul didactic şi vor fi amenajate un cabinet al medicului grădiniţei şi o spălătorie.
 
Printre condiţiile pe care ofertanţii trebuie să le îndeplinească pentru a putea câştiga acest contract se numără: deţinerea certificatelor de atestare fiscală privind îndeplinirea obligaţiilor de plată la bugetul consolidat al statului şi plata impozitelor şi taxelor locale la bugetul local, documentele atestând faptul că societatea interesată de obţinerea contractului nu are datorii către bugetul de stat, prezentarea mediei cifrei de afaceri globale a societăţii pe ultimii trei ani, respectiv 2013, 2014, 2015, care trebuie să fie de minimum 471.530 de lei, a listei principalelor lucrări efectuate în ultimii trei ani, din care să rezulte că a executat lucrări similare, a căror valoare este de minimum 471.530 de lei, declaraţii privind utilajele, instalaţiile, echipamentele tehnice, care să dovedească faptul că societatea poate îndeplini cât mai bine obiectul contractului.
 
Responsabili de atribuirea contractului
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, desfăşurarea, derularea şi finalizarea procedurii publice sunt: Gheorghe Hânsă - primar, Ştefan Pleşa - viceprimar, Rodica Iorgulescu - secretar UAT Cernavodă, Iulian Antonia Bruchental - director executiv Buget-contabilitate, impozite şi taxe, Raluca Andronache - şef Serviciu Buget-contabilitate, Sadet Muraraiu - arhitect-şef, Aledin Menat - consilier cabinet primar, Radu Alexandru Ardelean - inspector Achiziţii, Delia Florentina Carmen - inspector Achiziţii, Cătălin Constantin Florea - inspector Achiziţii.
 
Consilieri: Mădălin Drăghici, Liviu Dan, Ştefan Robert Hofner, Floriean Hristea, Dorel Ungureanu, Marilena Laura Nicola, Robert Nicolau, Dănuţ Pâtu, Cristian Popa, Alexandru Ionuţ Bălan, Marian Sava, Alexandru Toth, Tudor Romeo, Suliman Ecrem, Gherorghe Marinescu şi Vasile Cloşcă. 
 
Pe agenda de lucru a administraţiei locale se mai numără şi un proiect care vizează persoanele vârstnice. Astfel, primarul Gheorghe Hânsă şi-ar dori ca în oraşul Cernavodă să existe şi un club pentru seniori. Prin intermediul acestui program, bazat pe finanţare externă, administraţia locală vrea să reabiliteze clădirea-monument a fostei Şcoli nr. 1, de pe strada Canalului, cu destinaţia de centru de îngrijire şi agrement pentru vârstnicii oraşului. Imobilul cuprinde ateliere de lucru, sală de dans, zonă de recreere, spaţiu pentru activităţi de agrement, dar şi dotări pentru primire şi servicii de îngrijire.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie şi caietul de sarcini aferent procedurii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii