Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:21 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​SN Nuclearelectrica, în căutare de firmă pentru ieșiri cu nava pe Dunăre. Iată motivul

ro

12 Oct, 2020 00:00 591 Marime text
  • Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără servicii de închiriere ambarcațiune autopropulsată
  • Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 lei
  • Probele vor fi duse la Laboratorul de Control Mediu al CNE Cernavodă
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează o licitație pentru achiziția de servicii de închiriere ambarcațiune autopropulsată, în vederea probelor de apă de suprafață de pe Dunăre, de către Laboratorul de Control Mediu.
Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 octombrie 2020.
Obiectul contractului constă în achiziția de servicii de închiriere ambarcațiune autopropulsată, în vederea prelevării probelor de apă de suprafață de pe Dunăre, de către Laboratorul de Control Mediu al CNE Cernavodă, în locații stabilite - Cernavodă Dunăre Port Nou și Seimeni Canal Deversare km. 295.
Oferta va conține: propunere tehnică și propunere financiară -Propunerea tehnică va face referire la toate cerințele și precizările din caietul de sarcini. Propunerea financiară va conține tarif/cursă, valoare totală ofertă, modalități și condiții de plată. Oferta va fi însoțită de următoarele documente: copie Certificat Constatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în conformitate cu prevederile Legii nr. 26/1990, din care să reiasă ca are în obiectul de activitate transport public de pasageri și/sau mărfuri pe căi navigabile interioare; Autorizație emisă de Autoritatea Navală Română, în copie; declarații privind neîncadrarea în prevederile art. 72,73,177, 178, 180 din Legea 99/2016, și art. 52 din OUG 109/2011. Documentele prezentate trebuie să contina informații reale la data prezentării.

Ti-a placut articolul?

Comentarii