Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Agigea

ro

23 Oct, 2020 00:00 2774 Marime text
  • CJC caută firmă care să se ocupe de expertiza tehnică privind extinderea Unității de Asistenţă Medico-Socială (UAMS) Agigea.
  • Astfel, prin extinderea unității se va înființa un Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer.
 
Consiliul Județean Constanța organizează licitație publică pentru atribuirea unui contract de expertiză tehnică privind lucrările executate în cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer".

Descrierea contractului

Expertiza tehnică privind lucrările executate în cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer”, conform specificațiilor tehnice din caietul de sarcini atașat.

Aspecte supuse consultarii: determinarea valorii estimate a serviciilor precum și termenul limită de predare a expertizei tehnice privind lucrările executate în cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer”.

Potrivit licitatiapublica.ro , consultarea se va desfăşura în sistem electronic, orice operator economic/ organizaţie profesională având posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro. Informaţiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, precum şi pe site-ul CJC, www.cjc.ro, la secţiunea Achiziţii Publice – Rezultate consultarea pieţei.



Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 06.11.2020.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul publicat pe licitatiapublica.ro cu privire la această achiziție.



Citește și:

CJC cumpără materiale anti-Covid pentru ISU Dobrogea

Consiliul Județean Constanța cumpără panouri explicative pentru situl arheologic Cetatea Capidava (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii