Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută firmă pentru furnizarea de mobilier către Camera de Conturi Constanța (document)

ro

08 Aug, 2020 00:00 2023 Marime text
 
  • Curtea de Conturi a României organizează licitație pentru furnizarea de mobilier către Camera de Conturi Constanța.
 
Curtea de Conturi a României organizează licitație publică pentru furnizarea de mobilier de birou către Camera de Conturi Constanța.
 
Descrierea contractului 
Obiectul contractului il constituie achizitionarea de mobilier pentru Camera de Conturi Constanta din cadrul Curtii de Conturi a României. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 11-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Se vor respecta prevederile art. 160 din Legea nr. 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare si ale art. 27 din Anexa la HG nr. 395/2016 ulterioare .
 
Valoarea totală estimată este de 45.700 lei.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Florin-Daniel DEMIAN, Secretar General al Curtii de Conturi a Romaniei; Mihaela VOINEA, Secretar General Adjunct al Curtii de Conturi a Romaniei; Vali Mirela Mihalascu, Director Directia Buget, Financiar, Contabilitate din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei; Ana PANA, Sef Serviciu juridic în cadrul Curtii de Conturi a României; Bianca Elena OANCEA - Consilier juridic în cadrul Curtii de Conturi a României; Valentina HUBATI, Sef Birou achizitii Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu din cadrul Curtii de Conturi a României; Cristian KOVARI, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Ioana Madalina Calinescu, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Mihai VIŞAN, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu in cadrul Curții de Conturi a României; Camelia MIHAI, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României, Florina MARINESCU - Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Victor-Cătălin PUIU, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României, Carmen ȘTEFAN Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României; Felicia PRIOTEASA, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Constanta Movileanu Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Ion Stanescu - Consilier Directia de Planificare si Administrare Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Catalin VISAN Consilier Directia de Planificare si Administrare Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 03.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii