Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în managementul RD Logistik Constanța SRL

ro

09 May, 2024 20:06 415 Marime text
foto: Pexels  Hotărârea nr. 1/22.03.2024 a Adunării generale a asociaților societății RD Logistik Constanța SRL a fost emisă de către asociații Lefter Eugeniu și Sementsov Rostyslav.

Iată principalele puncte ale hotărârii:

S-a decis retragerea din societate a lui Lefter Eugeniu prin cesiunea, la valoarea nominală, a părţilor sociale, a celor 6 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare de 60 lei, pe care le deţine, către Sementsov Rostyslav.

După retragere şi cesiune, capitalul social total în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine în totalitate asociatului Sementsov Rostyslav.

Asociatul Sementsov Rostyslav va participa la beneficii proporţional cu aportul la capitalul social, iar la pierderi în limita capitalului social, adică participarea la beneficii şi pierderi va fi în cotă de 100,00%.

Lefter Eugeniu renunţă la cele 6 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare de 60 lei, pe care le deţine şi  Sementsov Rostyslav preia 6 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 60 lei, astfel preluând împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor primite, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.

Facem preciarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2190 din data de 07 mai 2024.
 

Despre RD Logistik Constanța SRL
 

Firma RD Logistik Constanța SRL din Constanța, a fost înființată la data de 16.05.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5229 - Alte activități anexe transporturilor.
 
Asociat și administrator este Sementsov Rostyslav din Ucraina, potrivit platformei termene.ro.

Potrivit sursei citate, nu există date despre situația financiară a firmei. 
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Noutăți în cadrul punctului de lucru din City Mall Constanța al Game World România SRL. Deciziile asociatului unic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii