Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăți în cadrul punctului de lucru din City Mall Constanța al Game World România SRL. Deciziile asociatului unic

ro

09 May, 2024 19:45 516 Marime text
foto: Pexels Decizia nr. 20 a Societății Game World România SRL, adoptată de asociatul unic Stanleybet Capital SA, vizează completarea obiectului secundar de activitate al societății cu codul CAEN 4711, referitor la comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.

De asemenea, se autorizează la punctul de lucru din municipiul Constanța, la adresa bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, în cadrul Centrului Comercial City Park Mall of Constanța, unitatea nr. E25, cu următorul cod CAEN:- 4711 "Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominanta de produse alimentare, băuturi şi tutun"

Potrivit documetului, se actualizează actul constitutiv al Societăţii conform celor detaliate la punctele 1 şi 2 de mai sus.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2194 din data de 07 mai 2024.

 
Despre Game World Romania SRL

Firma din București, a fost înființată la data de 01.02.2007 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9200 - Activități de jocuri de noroc și pariuri.

Cifra de afaceri Game World Romania SRL a fost de 143,000,784.00 lei în anul 2022, cu un profit de 17,954,360.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 27.17%, potrivit platformei termene.ro. 

Game World Romania SRL a raportat un număr de 371 angajați în anul 2022.

Acționar este Stanleybet Capital SA, iar administratori sunt Csortan Gyula și Demeter Istvan.
 
 
 
Despre Stanleybet Capital SA
 
Firma Stanleybet Capital SA din Bucuresti,a fost înființată la data de 04-12-2020 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6420 - Activitati ale holdingurilor.
 
Acționari sunt Macrati Holdings Limited și Equilor Holding Limited, potrivit platformei termene.ro. 
 
Administratori sunt Benghea-Mălăieș Andrei-Gabriel, Tanko Csaba, Török Attila - Endre.

Numele Benghea-Mălăieș Andrei-Gabriel apare și în Mobile Entertainment Garage SRL, Credia Fintech SRL, Abm Administrare Management SRL, SAI Certinvest SA, Distributie Energie Electrica Romania SA, S.Parc Fotovoltaic Turceni SA, S.Parc Fotovoltaic Bohorelu SA, S.Centrala In Ciclu Combinat Pe Gaz (Cccg)Turceni SA, S.Parc Fotovoltaic Pinoasa SA, S.Parc Fotovoltaic Rovinari SA.
 
Numele Tanko Csaba apare și în M&Co Hr Services SRL, Westgate Romania SRL, Acetech Development SRL,  Megabet International SRL.
 
Numele Török Attila - Endre apare și în Gaming Support Tech SRL, Alfastreet Trade SRL. 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii