Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanţa cumpără nisip şi sare pentru prepararea materialului antiderapant (documente)

ro

05 Jan, 2019 00:00 1344 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa organizează două licitaţii pentru achiziţia de nisip de râu pentru prepararea materialului antiderapant, dar şi pentru furnizarea de sare industrială pentru materialul derapant, ambele produse fiind necesare pentru combaterea lunecuşului pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa.
 
Primul contract are ca obiect furnizarea de nisip de râu 0-4 mm (transport inclus) pentru preparare material antiderapant necesar pentru combaterea lunecuşului pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa. Valoarea estimată este de 100.000 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 8 ianuarie 2019. Produsele vor fi livrate la următoarele baze de deszăpezire aparţinând RAJDP Constanţa, după cum urmează: Secţia Băneasa, Secţia SUD, Secţia Cuza Vodă, Secţia NORD - Hârşova, Secţia NORD - Tariverde, Punct de sprijin Dumbrăveni. Totalul de cantitate necesar este de 2.000 de tone.
 
Cel de-al doilea contract, potrivit licitatiapublica.ro, are ca obiect furnizarea de 500 de tone de sare pentru materialul antiderapant, valoarea estimată a acestuia fiind de 135.000 de lei. Termenul-limită pentru depunerea de oferte este tot 8 ianuarie 2019.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţurile de participare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii