Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:47 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța Nereguli privind autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de chiriași ai campusului social Henri Coandă

ro

22 May, 2020 12:06 1142 Marime text
  • RAEDPP a depistat nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social Henri Coandă.

În urma unor verificări derulate în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social Henri Coandă și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de RAEDPP.

Drept urmare, Regia a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale. Până în momentul de față, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe ori în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente, precizează RAEDPP.

„Regia continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false”, precizează RAEDPP.

Sursă foto: RAEDPP Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii