Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA caută firmă care să se ocupe de amenajarea unui bazin vidanjabil pentru colectarea apei uzate menajere (document)

ro

03 Sep, 2020 00:00 1501 Marime text
  • Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru amenajarea unui bazin vidanjabil pentru colectarea apei uzate menajere.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru achiziționarea unor servicii pentru amenajarea unui bazin vidanjabil pentru colectarea apei uzate menajere aferent Pavilionului #10 al CNE Cernavodă.
 

Descrierea contractului

Achiziția având ca obiect "amenajare bazin vidanjabil pentru colectare ape uzate menajere aferent Pavilion #10 CNE Cernavodă" - conform documentelor anexate.

Obiectul achiziției constă proiectarea și execuția lucrărilor de construcții-montaj pentru amenajarea unui bazin vidanjabil subteran etans pentru colectare ape uzate menajere aferent Pavilion #10 CNE Cernavoda, inclusiv procurarea echipamentelor, materialelor, serviciilor, pentru realizarea obiectivului de investiție conform Anexa nr. 1 la prezentul Caiet de sarcini. Conform cerintelor Caietului de sarcini, posibilul Contractant va avea urmatoarele responsabilitati: proiectare, management de proiect; procurarea echipamentelor, materialelor, serviciilor, execuția lucrărilor de construcții - montaj; testarea și transferul la Achizitor; eliminarea deficiențelor apărute în perioada de garanție.


Aspecte supuse consultării:
Principalele aspecte supuse consultarii sunt:
1. Clarificari / recomandari/ completari / propuneri de legate de urmatoarele aspecte:
- solutii tehnice
- cerintele tehnice pentru executia lucrarilor de constructii-montaj
- durata executiei lucrarilor.
2. Propunere bugetara pentru proiectare si executie lucrari conform caiet de sarcini si tema de proiectare.
Modalitate desfasurare
1. Intrebari si eventuale solicitari de clarificari/ recomandari/ completari se pot transmite doar pe email, la adresele mentionate in anunt.
2. Agentii economici interesati pot solicita vizitarea amplasamentului la o data ce urmeaza a fi stabilita de comun acord.
3. Propunerile pentru aspectele supuse consultarii si Propunerile bugetare pot fi transmise exclusiv la adresele de email mai sus mentionate.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.09.2020.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Nuclearelectrica SA caută societate care să se ocupe de cursuri de perfecționare pentru angajați ai companiei (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica cumpără servicii de reparații pompe pentru CNE Cernavodă (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica caută firmă pentru urmărirea stabilității versantului deal Saligny (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii