Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăți despre accidentul din Mangalia, în care a fost rănit un motociclist. Fost ministru al Justiției, vizat de anchetă

ro

11 Oct, 2022 16:44 1411 Marime text


Noi informații apar în legătură cu accidentul produs în apropiere de Mangalia, în care a fost implicată și Monica Macovei, fost ministru al Justiției.

Cotidianul Libertatea.ro titrează că raportul poliției arată că fostul ministru ar fi intrat pe contrasens când ar fi intrat în coliziune cu motociclistul.

Conform sursei citate, „raportul de cercetare la fața locului, întocmit de Poliție după accidentul din 8 octombrie de la Mangalia, precizează că fostul ministru al justiției, Monica Macovei, «nu a adaptat viteza la condițiile de drum», a intrat pe contrasens și a lovit motociclistul care «conducea regulamentar»“, scrie cotidianul bucureștean, citând informații obținute din anchetă.

Întreaga știre poate fi accesată pe Libertatea.ro

Amintim  că, la câteva ore de la accident, Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a povestit cum s-a produs evenimentul rutier. 

Iată postarea sa:

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui“ - se arată în mesajul transmis de Monica Macovei.

Ancheta se află în curs de desfășurare, iar motociclistul implicat în accident se afla internat duminică, 9 octombrie 2022, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Terapie Intensivă.

PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii