Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima reacție a fostului ministru, Monica Macovei, după accidentul în care a fost implicată la Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Oct, 2022 08:30 2183 Marime text
Accident Monica MacoveiFostul ministru al Justiției, Monica Macovei a fost implicată în accidentul rutier de la Mangalia soldat cu rănirea gravă a unui motociclist în vârstă de 56 de ani. 

La câteva ore de la accident, Monica Macovei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care povestește cum s-a petrecut evenimentul rutier. 

Fostul ministru precizează că a încercat să afle în ce stare este motociclistul grav rănit în accident. 

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui“ - se arată în mesajul transmis de Monica Macovei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii