Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Şantierul Naval Mangalia, înregistrate în Monitorul Oficial al României

ro

03 Aug, 2018 00:00 1876 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată o hotărâre a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Şantierului Naval Mangalia din data de 30 mai. AGA Şantierului Naval Mangalia s-a întrunit în şedinţă în prezenţa reprezentantului Ministerului Economiei, Anca Ruxandra Neacşu. 
 
În acest context, s-a luat act de raportul administratorilor societăţii Şantierului Naval Mangalia privind activitatea desfăşurată la data de 31.12.2017. De asemenea, s-a luat act de raportul auditorului independent, întocmit de societatea Romar-Co Audit SRL, privind situaţiile financiare întocmite de şantier la data de 31.12.2017. Totodată, s-a aprobat repartizarea pe destinaţii a profitului net realizat în 2018. Astfel, profitul net de repartizat a fost de 45.543 de lei, rezerva legală fiind de 2.941 de lei. S-a acoperit pierderea contabilă din anii anteriori, în valoare de 42.602 lei.
 
A fost aprobată situaţia financiară anuală aferentă exerciţiului financiar 2017 şi s-a solicitat conducerii administrative şi executive a societăţii să întreprindă toate demersurile necesare în vederea respectării prevederilor articolului 11 din OUG 26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unităţile administrativ-teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari sau deţin direct sau indirect o participaţie majoritară.
 
S-a mai aprobat descărcarea de gestiune a administratorilor pentru activitatea desfăşurată în 2017 în condiţiile aprobării de către AGA a situaţiilor financiare încheiate pe baza raportului administratorilor şi a opiniei exprimate de auditorul financiar independent în raportul său, cu respectarea prevederilor legale. De asemenea, s-a constatat încetarea mandatului de administrator al Ancăi Simona Pîrvulescu. 
 
O altă şedinţă a avut loc la data de 11.06.2018, context în care a fost numit Daniel Ursu în locul Ancăi Simona Pîrvulescu, pentru un mandat de patru luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii