Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:11 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Griguță, revocat din funcția de reprezentant al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia din AGOA Damen Mangalia

ro

05 Sep, 2020 00:00 752 Marime text
  • Ioan Griguță a fost revocat din funcția de reprezentant al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia din AGOA Damen Mangalia
  • Decizia s-a luat în cadrul ședinței Adunării Generale Ordinare a Asociațiilor Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia
Conform raportării Bursei de Valori București, pe data de 2 septembrie 2020 a avut loc ședința Adunării Generale Ordinare a Asociațiilor Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia.
În urma întrunirii, s-a decis revocarea lui Ioan Griguță din calitatea de reprezentant al societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia în Adunarea Generală a Acționarilor societății Damen Shipyards Mangalia SA.

S-a votat împotriva desemnării reprezentantului Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia în AGA Damen. Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri solicită conducerii administrative să aibă în vedere prevederile actului constitutiv astfel cum acestea sunt aprobate de către acționari, potrivit punctului 1 a ordinii de zi a ședinței AGEA din data de 1 septembrie 2020.
A mai fost aprobată stabilirea datei de 16 septembrie ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor AgoA din data de 2 septembrie, a date de 15 septembrie 2020 ca ex-date, în conformitate cu legea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii