Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest la Șantierul Naval Damen din Mangalia. Ce nemulțumiri au angajații (FOTO+VIDEO)

ro

09 Jan, 2023 12:52 1512 Marime text

Protest al angajaților de la Șantierul Naval Mangalia!

Aceștia  s-au adunat în fața clădirii în care își desfășoara activitatea conducerea Șantierului Damen.,informează Blocul Național Sindical..

Nemulțumirile lor sunt legate de faptul că angajatorul refuză în continuare să acorde o creștere salarială corelată cu rata inflației. 

Facem precizarea că este a cincea zi de proteste. 

Ministerul Economiei nu are competența legală pentru a impune Șantierului Damen Mangalia nivelul de salarizare al personalului

Într-o adresă trimisă către sindicatul „Navalistul”, Ministerul Economiei a transmis că nu are competența legală pentru a impune Șantierului Damen Mangalia nivelul de salarizare al personalului.

Citește și: Sute de angajați au protestat astăzi la Ministerul Economiei. Concedierile de la Şantierul Naval Damen Mangalia, suspendate

Ultima  propunere a  Sindicatului Liber „Navalistul” a fost o majorare de 265 lei, începand cu 1 ianuarie 2023. Administrația nu a fost de acord. A propus doar 100 de lei în plus. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


sursa foto-video: Blocul Național Sindical 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii