Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai există meciuri de fotbal aranjate?

ro

16 Dec, 2021 09:33 2057 Marime text
Cu siguranță ai auzit măcar o dată despre meciuri de fotbal care au fost aranjate în așa fel încât să se obțină un anumit rezultat sau să se întâmple anumite evenimente în timpul meciului. Acestea au fost evenimente reale și au fost sancționate ca atare atunci când au fost descoperite.

Fără îndoială aceste meciuri mai există dar nu sunt ceea ce par a fi. Am auzit cu toții de acele ponturi sigure de la persoane care susțin că știu despre un meci că a fost aranjat și că acesta este de fapt pontul zilei la pariuri. Aceste lucruri sunt cât se poate de false, iar acele persoane vor doar să îți ia banii.

Trebuie să te gândești că acele persoane care susțin că dețin informații despre un meci aranjat ar putea să se îmbogățească și nu ar fi nevoie să vândă acel pont pe internet contra unei sume de bani.

Vânzări de ponturi false

În prezent, aproape orice meci de fotbal de mâna a doua sau a treia ajunge în ofertele caselor de pariuri. Putem găsi chiar și meciuri din liga a 3a sau a 4a din țări precum Suedia și Danemarca. Vorbim despre jucători semiprofesioniși care nu realizează venituri foarte mari.

Acest lucru poate fi văzut de aceștia ca o oportunitate de a face câțiva bani în plus, mai ales că nimeni nu le urmărește fiecare mișcare așa cum se întâmplă în cazul meciurilor din liga 1. Au existat de-a lungul timpului mulți sportivi prinși că au făcut blaturi pentru meciuri și cu siguranță istoria se va repeta.

Pe de altă parte, este foarte greu ca cineva din interior care cunoaște aceste aranjamente, să divulge informații altor persoane, mai ales pe internet cum pretind unele persoane. Dacă aceste persoane ar vinde ponturi pe internet, atunci ar fi prinși imediat de organele reglementate, deci nu este posibil.

Evită să pariezi pe competițiile de mâna a 3a

Cea mai bună variantă pentru a sta departe de aceste situații în care meciurile sunt aranjate este să eviți să pariezi pe competițiile de mâna a 3-a unde nu ai foate multe informații. De asemenea, evită să pariezi pe meciurile cu scăderi bruște de cote.

Fii atent la finalurile de sezon. De multe ori casele de pariuri scad semnificativ anumite cote din cauza riscului apariției unui aranjament. În același timp, cele mai multe aranjamente sunt făcute pe înfrângeri la scor, goluri încasate pe final de meci, cornere și cartonașe roșii. Acest lucru se întâmplă deoarece nu este nevoie să fie ambele echipe implicate. Este nevoie doar de câțiva jucători de la o echipă pentru a realiza acest aranjament. Pe internet circulă foarte multe zvonuri că cele mai multe aranjamente se fac pe pauză/final, acest lucru fiind total greșit.

Meciuri de fotbal aranjate există și la un nivel mult mai înalt, nu doar la meciurile din campionatele slabe, atât pentru pariuri cât și pentru performanță sportivă, în schimb acestea sunt greu de observat. Dacă stai să analizezi ultimele etape din campionatele cele mai importante, vei observa multe anomalii. Aranjamentele s-au făcut și se vor face întotdeauna în mai multe sporturi, nu doar în fotbal.

Sursa foto: pexels.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii